Accesorii rafturi

SOLICITARE OFERTĂ
Va stam la dispozitie cu o gama larga de accesorii rafturi depozite, aparatoare rafturi si de perete in variante personalizate. Oferim etichete magnetice pentru personalizarea produselor pe rafturi.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Aparator stalp
Aparatoare coloana
Aparatori de perete
Opritor paleti
Etichete magnetice
Diverse accesorii
Scara metalica cu platforma

Oferim clientilor nostri diverse accesorii rafturi depozite: aparatoare rafturi, protectoare/aparatoare de perete, opritori paleti, suporturi speciale pentru depozitare butoaie. Aparatoare rafuri, numite si protectii rafturi sunt destinate protejarii coloanelor rafturilor de depozitare impotriva lovirii accidentale provocate de stivuitoare si transpaleti.

Cazurile in care va ajuta accesoriile de rafturi depozite:

Etichete magnetice sunt utilizate pentru marcarea produselor depozitate pe rafturi metalice in depozite, magazine, mici ateliere, in vestiare. Aceste etichete magnetice sunt reutilizabile cu o simpla inlocuire a hartiei.
Scara mobila cu platforma este destinata utilizarii in depozite, spatii industriale, magazine inalte, arhive, biblioteci. Scara mobila este dotata cu doua roti fixe si doua roti mobile, cadru din otel inoxidabil si trepte confectionate din aluminiu, este foarte stabila, usor de utilizat, ideala pentru locuri stramte.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei