Roll container logistica

SOLICITARE OFERTĂ
Comercializam mai multe tipuri de roll container logistica pentru fabrici, magazii si centre de logistica. Produsul roll container logistica este ideal pentru transportul si manipularea materialelor si bunurilor de cele mai variate tipuri, alimente ambalate, imbracaminte, componente din plastic.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Roll container cu 2 laturi
Carucior Roll Container cu 2 pereti pliabil

Oferim clientilor nostri roll container logistica numite si carucioare logistica, in mai multe variante: roll container cu 2 laturi cu componente demontabile, roll container cu 2 laturi pliabile, roll container logistica cu 3 laturi. Produsul roll container logistica ofera solutii pentru gestionarea organizata si eficienta a produselor.

Avantajele utilizarii unui roll container logistica:

    • este ideal in logistica pentru a economisi spatiu si a reduce costurile de transport la intoarcere, deoarece la unele modele laturile sunt demontabile, la altele exista varianta pliabila
    • este util in logistica pentru o gestionare organizata si eficienta 
    • marfa depozitata in roll container logistica poate fi transportata usor, deoarece este prevazut cu 4 roti, 2 roti fixe si 2 roti pivotante
    • marfa este usor de identificat cu ajutorul placutelor de identificare

Domenii de utilizare a unui roll container logistica:

    • in spitale, spalatorii, hoteluri – carucioare logistica
    • in comert cu amanuntul de alimente – roll container de catering
    • in comert cu amanuntul – roll container pentru comert  

La produsul roll container logistica exista posibilitatea de a adauga diferite accesorii sau piese de schimb. Rotile la roll container cu 2 laturi pot fi pivotante sau fixe cu roti din cauciuc elastic, cu sau fara frana.
In roll container logistica este posibil sa adaugati unu sau mai multe polite, care ajuta la optimizarea spatiului din interiorul roll containerului.

Roll containerul logistica poate fi echipat cu suport pentru documente sau placute de marcare sudate pe peretele lateral, pe care se pot lipi etichete autoadezive de identificare a produsului. Roll container cu 2 laturi este utilizat pe scara larga in diverse domenii, cum ar fi industria alimentara, pentru transportul si distributia produselor alimentare in supermarketuri si centre comerciale.
Aceste carucioare logistica sunt foarte utile in spitale, spalatorii, hoteluri pentru manipularea si distribuirea lenjeriei.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei