Perdele PVC

SOLICITARE OFERTĂ
Va oferim solutii pentru separare, termoizolare, compartimentare spatii de lucru cu perdele industriale care sunt utilizate ca perdele PVC pentru ambient, camere frigorifice de congelare, domeniul suduri aplicatii speciale. Livrarea se poate face si doar ca elemente de perdea PVC sau doar ca fasii PVC respectiv beneficiarul le va folosi pentru aplicatia dorita.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Perdele industriale
Perdele termoizolante
Perdele pentru sudura

Firma noastra este specializata in ofertarea, prelucrarea si montarea de perdele industriale pentru toate aplicatiile cerute. Aceste perdele PVC sunt realizate din fasii PVC, de o calitate superioara de provenienta Franta. Produsele noastre ofera clientilor nostri solutii de izolare termica si fonica, separarea spatiilor, delimitarea locului unde se sudeaza sau se polizeaza.

Aceste perdele PVC sunt folosite pentru mai multe aplicatii care necesita:

 - Controlul temperaturii prin montarea de perdea PVC care reduce pierderea de aer cald sau rece.

 - Separarea zonelor de lucru prin montarea de fasii PVC care restrictioneaza miscarea prafului si a poluantilor dintre zonele de lucru.

 - Reducerea zgomotului se poate realiza prin folosirea de perdele industriale formate din diferite grosimi de perdea PVC pentru spatiile unde sunt masini cu poluare fonica.

 - Perdelele PVC asigura o atmosfera sanatoasa si sigura deoarece permit trecere lumini prin folosirea de fasii PVC transparente. 

 - Prin folosirea de perdea PVC se controleaza patrunderea insectelor/pasarilor in spatiile inchise prin utilizrea de fasii PVC.

Gama noastra de perdele PVC cuprinde:

 - Perdele industriale, din fasii termostop normale (utilizate de la -15°C pana la +50 C) si rezistente la inghet (utilizate de la -25°C pana la +10 C), pot fi solicitate in varianta transparenta si colorata. Aceste fasii pvc  termostop pot fi de urmatoarele latimi: 150; 200; 300; 400 mm; si cu grosimi de 2, 3 sau 4 mm, in varianta neteda sau cu nervuri. 

 - Perdele PVC separatoare si prelate PVC termostop care rezolva compartimentarea optima si simpla a spatiilor de depozitare, a halelor industriale intr-o modalitate ieftina, eficienta si flexibila. Separarea spatiilor cu perdea pvc se face prin fixarea de fasii pvc pe profile metalice din inox. 

 - Perdele PVC  din fasii pvc cu translatie-sistem de glisare se utilizeaza in cazul in care beneficiarul doreste sa lase trecere libera in momentul cand marfa trece prin deschiderea respectiva.

 - Perdele PVC tip armonica se folosesc in cazul in care beneficiarul doreste ca fasiile de PVC sa se plieze in golul de usa. Are avantajul ca lasa deschiderea fara fasii PVC in cazul in care se doreste acest lucru. 

 - Perdele PVC termoizolante asigura inchiderea trecerilor dintre spatiile interioare si exterioare la bai, piscine, bazine de inot si dus. Aceste perdele PVC creeaza un mediu curat, igienic si nu necesita intretinere. Se compune din fasii PVC termoizolatoare fixate de profile PVC sau din otel inoxidabil.

 - Perdea PVC din fasii pvc pentru sudura se utilizeaza pentru delimitarea spatiilor unde se desfasoara activitate de sudare sau se lucreaza cu flex, masina de slefuit, de restul spatiilor, unde se desfasoare alte tipuri de activitati. 

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei