Mobilier industrial

SOLICITARE OFERTĂ
Oferim o gama larga de mobilier industrial, dulapuri metalice, mese de lucru sau banci vestiar, in concordanta cu solicitarile clientilor nostri.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Dulapuri metalice
Mese de lucru
Banca vestiar

Firma noastra are traditie de peste 15 ani in domeniul logistic, pentru ca s-a dezvoltat datorita seriozitatii si a devotamentului cu care personalul nostru pune interesele clientului in fata. Dealungul anilor, prin diversificarea produselor si a dezvoltarii sortimentului, produsele firmei s-au structurat in mai multe categorii, dintre care un rol important ii revine produselor cuprinse in gama de mobilier industrial.

Aceste produse sunt menite sa ofere functionalitate incaperilor cu caracter de birou sau vestiar, atelier de executie sau spatiu de depozitare.
In cadrul departamentului care se ocupa cu mobilier industrial, acordam o importanta sporita dulapurilor metalice. Aceste dulapuri sunt confectionate din dabla de otel, sunt ranforsate in concordanta cu destinatia lor si pot fi vopsite in culorile dorite de client. Produsele fiind tipizate de producator, fiecare dulap metalic este confectionat dupa un model in functie de destinatie.

Cealalta ramura a compartimentului mobilier industrial o constituie comercializarea bancurilor de lucru. Dispunem de echipa care in baza optiunilor clientilor efectueaza proiectarea modelelor cu dimensiuni preferentiale, apoi fiecare banc de lucru se executa in atelierul propriu al firmei. Aceste mese de lucru sunt destinate in general atelierelor care executa lucrari de montaj, de lacatuserie ori de sudura.

In cadrul compartimentului mobilier industrial derulam si comercializarea bancilor pentru vestiar. Toate bancile vestiar sunt executate din cadru metalic, peste care pot fi fixate sipci din lemn lacuit sau din aluminiu vopsit. La fiecare model de banca vestiar poate fi atasat un cuier, in functie de solicitarile fiecarui client.
Asteptam sa vizitati toate produsele noastre din categoria mobilier industrial si va stam la dispozitie cu informatii sau oferte.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei