Perdele industriale

SOLICITARE OFERTĂ
Va stam la dispozitie cu toata gama de perdea PVC personalizate pentru deschideri fixe, translatie, Oferim clientilor nostri perdele industriale formate din fasii PVC cu grosimi de 2, 3mm, iar latimi de 200, 300mm.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Perdele din fasii PVC
Perdele separatoare
Perdele cu translatie-sistem de glisare
Perdele PVC tip armonica

Perdea PVC este formata din fasii PVC si se utilizeaza pentru termoizolarea profesionala la porti si usi cu trafic de persoane sau marfa.

Folosirea de perdele industriale din PVC asigura costul cel mai eficient, solutia rapida, sigura si usoara pentru protectia personala fata de conditiile meteorologice externe.

Izolarea termica oferita de perdele industriale din PVC este necesara in diferite tipuri de hale, depozite, zone de productie impotriva prafului, curentului si protectie de intrarea insectelor, pasarilor in aceste incinte. 

Usile din fasii PVC sunt rapid si simplu de instalat si de intretinut. Fasiile PVC vechi pot fi usor de inlocuit cu fasii PVC noi.

Oferim clientilor nostri perdele industriale separatoare din fasii PVC termostop care rezolva compartimentarea optima si simpla a spatiilor de depozitare, a halelor industriale intr-o modalitate ieftina, eficienta si flexibila.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei