Perdele industriale

SOLICITARE OFERTĂ
Va stam la dispozitie cu toata gama de perdele industriale personalizate pentru depozite, cu deschideri fixe, cu sistem de translatie, tip armonica. Oferim clientilor nostri perdele industriale formate din fasii cu grosimi de 2, 3 mm.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Perdele din fasii PVC
Perdele separatoare
Perdele cu translatie-sistem de glisare
Perdele PVC tip armonica

Aceste perdele industriale sunt formate din fasii PVC si se utilizeaza pentru termoizolarea profesionala la porti si usi cu trafic de persoane sau marfa.

Folosirea de perdele industriale din PVC asigura costul cel mai eficient, solutia rapida, sigura si usoara pentru protectia personala fata de conditiile meteorologice externe.

Izolarea termica oferita de aceste perdele industriale este ideala in hale, depozite, zone de productie si totodata si impotriva prafului, curentului. Usile pot fi echipate usor si rapid cu perdele PVC industriale, acestea fiind prinse pe perete sau tavan cu dibluri. Intretinerea acestor perdele industriale este foarte usoara, se pot curata sub un jet de apa. In cazul in care aceste perdele industriale ar fi prea lungi, fasiile se pot taia usor dupa marime cu ajutorul unei foarfeci sau cutter.

Partile de perdele PVC industriale deteriorate pot fi usor de inlocuite cu componente de perdele industriale noi.

Oferim clientilor nostri perdele industriale separatoare din fasii PVC care rezolva compartimentarea optima si simpla a spatiilor. Astfel, aceste perdele industriale sunt o modalitate ieftina, eficienta si flexibila.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei