Palet din plastic

SOLICITARE OFERTĂ
Comercializam o multitudine de tipuri de paleti din plastic pentru diferite aplicatii. Au avantaj foarte mare fata de paleti din lemn, ca sunt rezistenti la umiditate, la agenti chimici, la inghet, caldura.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Nanopalet
Semipalet
Palet industrial
Europalet alimentar
Palet industrial alimentar greutati mari

Utilizarea de europalet plastic este ideala pentru pregatirea, manipularea si livrarea marfurilor, dar si in logistica interna a unui depozit. Paleti din plastic sunt de inalta calitate, ofera o siguranta sporita si o durata de viata lunga, asigurand un raport calitate-pret foarte bun, in vederea transportului si depozitarii.

Oferim clientilor nostri diferite modele de europalet plastic, care sunt ideali in sistemele moderne de logistica. Materialul folosit la fabricarea de paleti din plastic este rasina sintetica, astfel acesti paleti sunt usoare, rezistente si cu suprafete antiderapante.
Paleti din plastic pot fi folositi la temperaturi variind de la -30°C pana la +60°C si au o rezistenta ridicata si la mediile chimice. Sunt categorisite in paleti din plastic industriali si alimentari, in functie de materialul din care sunt fabricati. Paleti din plastic alimentari sunt turnati din material de prima generatie, sunt non-toxici.

Paleti din plastic industriali sunt fabricati din material reciclat. Pot detine o incarcatura statica de pana la 4500 kg si o incarcare dinamica de pana la 1500 kg.
Modelul de europalet plastic cu talpi este ideal pentru utilizarea cu transpaleti sau cu stivuitor pentru a se depozita marfa paletizata pe sistem de rafturi.
Curatarea si intretinerea unui europalet din plastic este foarte usoara. Spre deosebire de un palet din lemn,  un palet din plastic este rezistent la apa si la umezeala, astfel pot fi spalati usor cu jet de apa.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei