Dulapuri metalice

SOLICITARE OFERTĂ
Furnizam o gama variata de dulapuri metalice, cu posibilitatea alegerii culorii si a sistemului de inchidere ale usilor la fiecare dulap metalic.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Dulap vestiar
Dulap cu polite
Dulap cu usi culisante
Dulap casetat
Dulap ustensile de curatenie
Dulap de scule

Daca vorbim de mobilier industrial, ne referim de regula la dulapuri metalice, aceste produse fiind cei mai de seama reprezentanti ai domeniului.
Oferim dulapuri metalice pentru vestiar in diferite variante in functie de destinatie: cu perete despartitor sau fara, ori in forma de Z, dulap cu compartimente suprapuse, sau putem oferi fiset metalic pentru haine curate-murdare ori cu multiple casete, dulap metalic de uz general sau pentru arhivare, dulap pentru ustensile de curatenie sau pentru diferite destinatii precum dulap pentru politie sau dulap pentru pompieri.

Pentru scolari putem oferi dulap metalic suprapus cu compartimente mai largi, sau tot pentru scolari avem dulap cu multiple casete in vederea pastrarii obiectelor mici.
Cine doreste sa achizitioneze dulapuri metalice de la noi, va trebui sa aleaga in primul rand modelul, apoi sa precizeze dimensiunile, numarul de compartimente, gradul de echipare, culoarea corpului de dulap si culoarea usilor, respectiv ce tip de inchizatoare doreste. Pentru aplicatii speciale, putem oferi dulapuri confectionate din tabla mai groasa sau din otel inoxidabil, respectiv materialul usilor poate fi si din PAL sau MDF in loc de tabla.

In cazul de dulapuri metalice cu usi culisante, cumparatorul va trebui sa precizeze daca doreste ca usile sa fie din tabla plina sau sa fie din sticla prinsa intr-o rama din tabla.
In afara de comercializare, oferim si consultanta in privinta alegerii modelului corespunzator, respectiv in baza dimensiunilor fiecarui dulap metalic sau fiset metalic putem executa plan de amplasare in vederea ocuparii optime a spatiului disponibil.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei