Boxpalet din plastic

SOLICITARE OFERTĂ
Folosirea de boxpalet din plastic este ideal pentru depozitarea si manipularea diverselor produse alimentare si industriale. Boxpaleti cu fante sunt utilizati pentru depozitare in spatii refrigerate si congelate.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Boxpalet alimentar/industrial
Boxpalet legume fructe
Boxpalet special
Accesorii boxpaleti

Oferim clientilor nostri diferite modele de boxpalet din plastic: cu pereti plini, cu pereti perforati, pliabili, pentru lichide.
Boxpaletii pot fi echipati cu diverse accesorii: cu roti, capac de inchidere, talpa detasabila pentru a fi inlocuit in cazul cand se uzeaza, porteticheta, robinet de golire.

Avantajele utilizarii unui boxpalet din plastic:

 
Domenii de utilizare:

Materialul folosit la fabricarea boxpaletilor este in functie de domeniul de utilizare si de regimul de temperatura la care va fi supusa marfa depozitata.
Boxpalet din plastic pentru alimente este fabricat din material de prima generatie, non-toxica din punct de vedere alimentar. Boxpaleti plastic cu pereti plini sunt folositi la depozitarea marfurilor marunte. Datorita peretilor netezi si a formei interioare un boxpalet din plastic, protejeaza continutul si este usor de curatat.
Prin utilizarea de boxpaleti plastic se pot reduce costurile de depozitare si manipulare, utilizand spatiul la maxim, se pot suprapune pana la max. 2000 Kg. Folosirea de boxpalet din plastic cu fante pentru colectarea, depozitarea si transportul fructelor/legumelor este un lucru esential in mentinerea prospetimii acestora.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei