Boxpaleti

SOLICITARE OFERTĂ
Oferim o gama variata de boxpaleti pliabili: boxpaleti metalici si boxpaleti din plastic pentru a reduce costrurile de transport, manipulare si stocarea produselor. Boxpalet metalic se foloseste pentru depozitarea si manipularea a diferitelor produse alimentare si industriale.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Boxpalet metalic
Container grilaj
Boxpalet din plastic
Navete
Palet din plastic

Boxpaleti metalici pliabili sunt utilizati cu eficienta pentru optimizarea spatiilor, depozitelor. Acesti boxpaleti, datorita stucturii lor robuste si a posibilitatii de a fi pliate sunt ideali pentru depozitarea, distributia si transportul produselor semifabricate si cele finite.
Toate modelele de boxpaleti metalici pot fi mutati usor cu stivuitorul si se pot suprapune, chiar si pana la 4 bucati.
Exista posibilitatea echiparii boxpaletilor cu un picior alungit specific care permite pozitionarea in siguranta a boxpaletului pe rafturi.
Boxpaletul metalic este folosit pe scara larga si pentru afisarea bunurilor in magazine. Pentru depozitarea sticlelor de vin va punem la dispozitie boxpaleti metalici de vinificatie.

Avantajele utilizarii boxpaletilor:

Domenii de utilizare:

Boxpaletii pot fi personalizati datorita unei game largi de accesorii, cum ar fi: placile de identificare sudate, suporturile pentru documente, roțile, pereti despartitori.

Toate tipurile de boxpaleti metalici si boxpaleti din plastic sunt fabricate in Italia conform normelor europene.
Producatorul nostru de boxpaleti metalici este deschis sa proiecteze si sa fabrice orice produs legat de tehnologiile de prelucrare a sarmelor si tuburilor din otel, astfel sa permita rezolvarea cerintelor clientilor nostri. Fiecare boxpalet metalic standard poate fi modificat in functie de nevoile clientului.
Totodata oferim clientilor nostri paleti din plastic si navete din plastic, atat pentru industrie cat si pentru industria alimentara.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei