Boxpaleti

SOLICITARE OFERTĂ
Va punem la dispozitie o gama variata de boxpaleti metalici, boxpaleti din plastic, roll containere si carucioare logistica pentru a reduce costurile de transport, manipulare si stocare. Aceste tipuri de boxpalet si roll container se folosesc pentru depozitarea si manipularea a diferitelor produse alimentare si industriale.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Boxpalet metalic
Container grilaj
Boxpalet din plastic
Naveta
Palet din plastic

Avantajele utilizarii unui boxpalet pliabil poate fi rezumata in economisirea de spatiu in depozite, atunci cand sunt pliate, si in costurile de transport mai mici la returnare. Acesti boxpaleti metalici pot fi mutati usor cu stivuitorul si se pot suprapune, chiar si pana la 4 bucati.

Un boxpalet poate fi echipat cu un picior special care permite sa fie depozitat pe rafturi metalice.

Cele mai utilizate produse pentru depozitare si manipulare in industrie sunt boxpaleti metalici si grilajele metalice pliabile. Datorita structurii sale grilajele si boxpaleti metalici sunt ideale pentru optimizarea spatiilor.

Pentru depozitarea sticlelor de vin va punem la dispozitie boxpaleti metalici de vinificatie.

Aplicarea de roll containere si carucioare logistica este ideala pentru pregatirea, manipularea si livrarea marfurilor,dar si in logistica interna a unui depozit. Carucioarele logistica va ajuta sa pastrati o ordine perfecta in depozitul dumneavoastra si sa eficientizati la maxim spatiul disponibil.

Aceste carucioare logistica sunt indicate pentru transportarea alimentelor uscate, dar si a celor congelate in camioane frigorifice. Toate produsele se pliaza sau pot fi demontate foarte rapid si usor.

Va mai putem oferi si roll containere antifurt care va permite sa transportati produsele in siguranta deoarece sunt complet inchise. Toate tipurile de boxpaleti si roll containere sunt fabricate in Italia conform normelor europene.

Producatorul nostru este deschis sa proiecteze si sa fabrice orice produs legat de tehnologiile de prelucrare a sarmelor si tuburilor din otel, astfel sa permita rezolvarea problemelor existente ale clientior. Fiecare produs standard poate fi modificat in functie de nevoile clientului.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei