Mese de lucru

SOLICITARE OFERTĂ
Furnizam sau executam mese de lucru si bancuri de lucru cu blat metalic sau cu blat din lemn.

   Persoana de contact:         ing. Sipos Ladislau         Tel: 0751514040         Mail: office@tehnologistica.ro

Banc de lucru

In cadrul anumitor proiecte industriale, odata cu echiparea halelor cu rafturi depozitare sau cu dulapuri metalice, clientii nostri si-au exprimat tot mai des dorinta in privinta echiparii atelierelor cu mese de lucru solide.

 

In urma solicitarilor am asimilat aceste produse si ne-am imbogatit sortimentul mobilierului industrial cu mese de lucru si bancuri de lucru.

 

Aceste produse pe de o parte sunt importate de la producatori externi, pe de alta parte, daca exista comenzi pentru dimensiuni sau constructii ori culori atipice, putem executa in propriul nostru atelier orice banc de lucru.

 

Din import oferim mese de lucru standard cu sau fara sertar, cu blat din MDF sau din tabla metalica, insa in atelierul nostru avem posibilitatea sa executam mese dupa nevoile clientilor, echipate cu blaturi din tabla de otel, din MDF, din lemn cu esenta moale sau tare ori din lemn startificat. Avem posibilitatea montarii a unui sau a mai multor sertare dupa preferinte, respectiv dupa cum permite lungimea mesei. In functie de optiuni si in functie de greutate, avem posibilitatea executarii fiecarui banc de lucru cu structura metalica fixa sau pliabila.

 

In ceea ce priveste relatia noastra cu clientii, in afara de comercializarea acestor bancuri de lucru putem oferi si un proiect cu modul lor de amplasare optim in atelier, respectiv in orasul nostru sau in imediata apropiere putem oferi si livrare gratuita.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei