Politica de confidențialitate

GDPR - Protejarea datelor cu caracter personal

Incepand cu data de 25 mai 2018, a intrat in vigoare Regulamentul GDPR (UE)  nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. In vederea implementarii in activitatea societatii noastre, TEHNOLOGISTICA  SRL a Regulamentului am actualizat politica de confidentialitate si am luat masuri noi de siguranta privind pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Tipul de date cu caracter personal – datele cu caracter personal prelucrate de catre noi sunt urmatoarele: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa.

Modalitati de colectare a datelor se face prin: completarea unui formular privind solicitarea de informatii, oferte sau abonarea la newsletter-ul nostru, si prin realizarea unei achizitii de produse.

Site-ul societatii noastre se adreseaza persoanelor avand varsta de peste 18 ani, datele colectate sunt necesare conform legii fiscale si legilor de administrare fiscala a Romaniei, si sunt necesare pentru realizare de contract si/sau realizarea de facturi fiscale pentru produsele si serviciile comercializate de catre noi.

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a putea beneficia de serviciile noastre dupa cum urmeaza:
- Datele pentru serviciul newsletter:
Prelucram datele dumneavoastra constand in nume si adresa de e-mail pentru abonarea la newsletterul nostru. Odata cu accesarea site-ului web este vizibila optiunea privind abonarea la newsletter-ul nostru si pentru a va abona este necesar sa apasati butonul ”Abonare Newsletter”.
Se solicita sa introduceti o serie de date despre dvs. care sa ne permita sa va trimitem oferte si informatii despre produsele noastre, precum si sa va exprimati acordul cu privire la modalitatea in care doriti sa comunicam.
Prin aceasta abonare veti beneficia de actiunile de marketing direct specifice segmentului nostru de activitate si prin care va vom tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare.
Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter prin: bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul newsletterului sau trimiterea unui email la adresa de contact a site-ului prin care solicitati in mod expres dezabonarea .
- Datele pentru solicitarea de informatii/oferte
Prin completarea formularului de contact, destinate potentialilor clienti sau parteneri, ne oferiti acces la datele dumneavoastra de contact pe care le vom folosi pentru a raspunde solicitarilor si intrebarilor dvs.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin vizitarea, vizualizarea subpaginilor de pe Cumsecalculeaza.ro si folosirea facilitatilor oferite de platforma confirmati acceptarea termenelor si conditiilor prezente in acest document.

- Plugin-urile de retelele sociale si utilizarea cookie-urilor
Pagina noastra de internet utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt
marcate clar si distinct.
Prin intermediul acestor plugin, noi nu colecteam / stocheam date personale ale clientilor. Pe langa clientii nostri, potrivit modalitatii de functionare a retelelor de socializare, exista posibilitatea ca si prietenii virtuali ai clientilor nostri sa vizualizeze pagina noastra ca urmare a aprecierii pagnii noastre web.
Cu privire la utlizarea Cookie-urilor (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur si simplu „cookie” ) precizam ca acestea sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci cand accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware. Utilizam cookie-urile pentru a face site-ul mai usor de utilizat si pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele si necesitatile dumneavoastra. Cookie-urile sunt utilizate si pentru a mari viteza viitoarelor dumneavoastra activitati si experiente pe site-ul nostru. Mai multe detali si informatii despre cookies in sectiunea cookies de pe site-ul nostru.

SCOPUL PRELUCRARII DATELOR

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. Putem utiliza
datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri :
– folosim datele dvs. de contact pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra comunicate fie prin utilizarea formularului de contact sau in mod direct folosind adresa noastra de e-mail sau
postala;
– folosim adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o in vederea primirii informatiilor comerciale cum ar fi newsletter, promotii, oferte;
– folosim informatiile colectate prin intermediul cookies, pixels sau plug-ins pentru a va oferi o experienta optimizata atunci cant utilizati site-ul nostru
– putem folosi datele dvs. in scopuri statistice, pentru evaluarea gradului de satisfactie al clientilor in raport cu serviciile noastre. Raspunsurile dumneavoastra sunt strict confidentiale si vor fi utilizate exclusiv in scopul imbunatatirii serviciilor noastre; datele sunt colectate si prelucrate prin intermediul unei aplicasii externe astfel incat nu va exista nicio conexiune intre datele dumneavoastra cu caracter personal si raspunsurile date de dumneavoastra prin aceste chestionare.
– folosim datele dvs. in scopul realizarii facturii fiscale conform legilor Romaniei.
– folosim datele dvs. nume, prenume, adresa, telefon, e-mail in vederea livrarii produselor si sau serviciilor noastre, acestea fiind oferite mai departe colaboratorilor nostrii (firma de curierat, firme de service, etc.)
– in cazul unor situatii extraordinare datele dvs. vor putea fi transmise organelor si institutiilor statului, la cerinta si solicitarea acestora

Daca alegeti sa nu oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa
aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale. Daca refuzati sa impartasiti adresa dumneavoastra de email, nu veti putea primi niciun newsletter si nu ne veti putea contacta prin intermediul formularului de pe site.
Cu toate acestea, pentru a cauta pur si simplu in site-urile noastre si pentru a afla mai multe despre produsele noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informatii personale.

TRANSFERUL DE DATE

Va garantam ca datele dvs. nu vor fi vandute sau inchiriate catre alte persoane fizice sau juridice, astfel incat sa poata fi folosite de catre alte companii, fara consimtamantul dvs. Cu toate acestea, vom putea comunica datele dvs. unor terti pentru a ne asigura ca beneficiati de serviciile noastre, cum ar fi catre furnizori de servicii care asigura functionarea site-ului, autoritati sau institutii publice in vederea indeplinirii obligatiilor legale etc.

DREPTURILE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL  FURNIZATE

Potrivit GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:
a. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
b. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
c. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica
anumite motive mentionate in GDPR.
d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
e. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.
f. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter  personal care va privesc, in conditiile GDPR.
g. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
h. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Bld. General Gheorghe Magheru 28-30,
010336, Bucuresti, Romania
Tel: 031 805 9211
www.dataprotection.ro

 

Aceste drepturi pot fi exercitate fie individual, fie cumulat prin simpla trimitere a unei solicitări scrise si semnate de catre dvs.la sediul societatii noastre din Oradea, Str.Agricultorilor, Nr.7A  sau prin e-mail: office@tehnologistica.ro

 


ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei