Banca vestiar

SOLICITARE OFERTĂ
Comercializam banca vestiar, oferim modele din diferite materiale cu dimensiuni si culori la alegere.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Banca cu sezut din lemn
Banca din aluminiu

Banca vestiar face parte din oferta firmei noastre, ca si produs complementar dulapurilor metalice in vederea mobilarii vestiarelor sau ale atelierelor.
Structura bancilor este confectionata standard din profil metalic vopsit gri RAL 7035 in cazul tuturor modelelor, avand 4 sau 6 picioare in functie de lungimea bancii, iar capetele picioarelor sunt prevazute cu dopuri protectoare cauciucate antiderapante.

Putem oferi produsul in doua variante: banca vestiar cu sezut din sipci din lemn lacuit cu lac protector incolor sau banci vestiar cu sezut din sipci din aluminiu cu posibilitate de vopsire cu lac protector cu rezistenta marita, in diferite culori disponibile din oferta producatorului in functie de optiunea fiecarui beneficiar.
In continuare mai putem oferi banci vestiar prevazute cu cuier avand agatatori pentru haine si o polita deasupra lor. Cuierul este disponibil pentru fiecare tip de banca vestiar si pentru toate lungimile existente. Va informam insa, ca aceste cuiere se pot comanda numai impreuna cu banca vestiar, lungimile disponibile fiind cele standarde in cazul bancilor, adica 1000 mm, 1500 mm sau 2000 mm.

Va stam la dispozitie cu oferte si livrari, iar la cerere putem executa si un plan de amplasare ale bancilor pentru incaperea indicata de beneficiar.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei