Perdele termoizolante

SOLICITARE OFERTĂ
Oferim perdele termoizolante din fasii PVC pentru camere frigorifice, piscine, camioane frigorifice. Perdea PVC este indicata si pentru grajduri sau custile de caine pentru aplicatii cu bariera termica.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Perdele termoizolante pentru piscine
Perdele termoizolante pentru grajduri
Perdele termoizolante pentru frigidere
Perdele PVC camere frigorifice
Perdele pentru camioane frigorifice

Folosind perdele termoizolante din PVC se asigura controlul temperaturii la trecerile dintre spatiile interioare si exterioare la hale, bai, piscine, bazine de inot si dus. Aceasta perdea PVC reduce pierderea de aer cald sau rece si creeaza un mediu curat, igienic.  Se compune din fasii PVC termoizolante fixate de profile din otel inoxidabil sau PVC. 

Perdelele termoizolante pentru grajduri se utilizeaza pentru inchiderea spatiilor unde sunt tinute animale, permitand in acelasi timp intrarea si iesirea animalelor. Aceste perdele termoizolante impiedica iesirea aerului temperat si intrarea insectelor zburatoare.

Perdea PVC se poate utiliza la custile cainilor, permitand o vizibilitate buna spre exterior.

Fasiile PVC au marginile rotunjite pentru a nu produce disconfort animalelor la trecere, creaza un mediu curat, igienic si nu necesita intretinere.

Instalarea perdelelor din fasii PVC este un procedeu simplu si se face prin fixarea sinei de sustinere de perete sau tocul usii. Dupa fixarea sinei, se agata fasiile PVC pe sina, respectand suprapunerile mentionate in oferta de pret. In cazul in care clientul solicita si instalarea de perdele termoizolante, stam la dispozitia clientului cu echipa noastra de montaj.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei