Perdele termoizolante

SOLICITARE OFERTĂ
Oferim perdele termoizolante din fasii PVC pentru camere frigorifice, piscine, camioane frigorifice. Perdea PVC este indicata si pentru grajduri sau custile de caine.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Perdele termoizolante pentru piscine
Perdele termoizolante pentru grajduri
Perdele termoizolante pentru frigidere
Perdele PVC camere frigorifice
Perdele pentru camioane frigorifice

Folosind perdele termoizolante din fasii PVC se asigura controlul temperaturii la trecerile dintre spatiile la hale, bai, piscine, bazine de inot. Aceasta perdea PVC reduce pierderea de aer cald sau rece si creeaza un mediu curat, igienic. Perdele termoizolante se compun din fasii PVC termoizolante fixate de profile din otel inoxidabil. 

Perdele termoizolante pentru grajduri se utilizeaza pentru inchiderea spatiilor unde sunt tinute animale, permitand in acelasi timp intrarea si iesirea animalelor. Aceste perdele termoizolante impiedica iesirea aerului temperat si intrarea insectelor zburatoare.Perdea PVC se poate utiliza la custile cainilor, permitand o vizibilitate buna.

Marginile de la fasii PVC sunt rotunjite pentru a nu produce disconfort animalelor la trecere.
Instalarea de perdea PVC din fasii PVC este un procedeu simplu si se face prin fixarea sinei de sustinere de perete sau tocul usii, se agata fasii PVC pe sina. Oferim clientilor nostri si instalare de perdele termoizolante cu echipa noastra de montaj.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei