Va stam la dispozitie cu o gama larga de navete din plastic, care sunt concepute pentru transportarea produselor cu greutate mica si medie. Lazi din plastic se folosesc in depozitarea si manipularea produselor in industria alimentara, in industria producatoare, in industria electronica.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Navete industriale
Navete euro
Navete logistice
Navete carmangerie
Navete legume-fructe

Oferim clientilor nostri diferite modele de cutii din plastic, care sunt utilizati mai ales in industria alimentara, pentru transportarea produselor de panificatie, avand un volum mai mare decit greutate. Navete din plastic se folosesc si pentru transportarea, depozitarea produselor de carmangerie, a fructelor si legumelor. Aceste navete sunt fabricate din materiale de prima generatie pentru industria alimentara.

Beneficiile utilizarii navetelor din plastic:

Cutii din plastic pentru industrie se fabrica din material reciclabil si material electrostatic pentru navete folosite in industria electrotehnica si electronica. Navete din plastic se produc in mai multe marimi si inaltimi si cu o multitudine de accesorii pentru a rezolva toate necesitatile beneficiarului. Lazi din plastic sunt disponibile cu pereti plini sau perforati, cu manere dechise sau inchise.
Cutii din plastic cu pereti plini sunt utilizati in procese de logistica din industria automobilelor.
Lazi din plastic la care peretii au fante, se utilizeaza pentru colectarea, depozitarea si transportul fructelor/legumelor. Cutiile din plastic sunt rezistente si disponibile in mai multe culori si dimensiuni.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei