Rafturi depozite

SOLICITARE OFERTĂ
Va stam la dispozitie cu rafturi depozite cu toata gama de rafturi metalice, rafturi industriale si sisteme de depozite. Domeniul de rafturi depozite cuprinde familia de produse tip palet cat si rafturi metalice cu polita pentru greutati mici, mijlocii si mari.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Rafturi depozite paleti
Rafturi metalice cu polita
Rafturi speciale
Accesorii rafturi

Va oferim rafturi depozite metalice modulare, profesionale, la standarde europene. Sistemele de rafturi metalice industriale pentru depozite paleti, avand dimensiuni variabile, pentru produse diverse, indiferent de volum sau greutate, reprezinta solutia noastra de valorificare cat mai rentabila a oricarui spatiu.

Sistemele de rafturi depozite se utilizeaza intr-un domeniu larg de tip de depozitare si de sarcini, iar cu alegerea elementelor potrivite putem oferta sisteme de depozite cel mai economic pentru necesitatea de depozitare a fiecarui client.

Va oferim rafturi metalice cu solutii complete cu privire la depozitarea produselor alimentare si industriale cu greutati mici si mijlocii, marfa nepaletizata si cu incarcare manuala. Aceste rafturi metalice cu polite se folosesc si pentru arhivarea documentelor. Rafturi industriale se recomanda pentru depozitarea marfurilor paletizate cu capacitate mare de incarcare. Va stam la dispozitie cu o gama larga de accesorii si protectii pentru rafturi.

Oferim clientilor nostri consiliere si asistenta in amenajerea cat mai eficienta a spatiilor, asigurand proiectare, transport, montaj,garantie, post-garantie si service pentru toate tipurile de sisteme de depozite.

Produsele noastre sunt oferite intr-o gama larga de tipodimensiuni cu care se poate configura suprafata de depozitare in marimea optima al incaperii respective, care permit sa aveti rafturi industriale, chiar si pentru dimensiuni diferite intr-o singura incapere. Astfel solutiile noastre de rafturi depozite va ofera o capacitate mare de stocare.

Propunerile noastre pentru amplasarea de rafturi metalice sunt calculate de departamentul proiectare luand in considerare si factorii seismici. Prin urmare, bunurile dumneavoasra depozitate vor fi in siguranta fiind stocate pe aceste sisteme de depozite.

Va putem oferi rafturi depozite in diferite culori, vopsiti in camp electrostatic, standardele noastre fiind cu grinzi albastre, iar coloanele galvanizate. La solicitarea clientilor putem asigura si sisteme de rafturi metalice galvanizate fie electrolitic sau prin zincare termica. Acest sistem in general se foloseste in industria alimentara, camere frigorifice de refrigerare si congelare.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei