Rafturi metalice cu polita

SOLICITARE OFERTĂ
Oferim a gama larga de rafturi metalice cu polite pentru greutati mici, greutati medii si mari in functie de aplicatia ceruta de beneficiar, care depinde de inaltimea sistemului, adancimea politelor si de greutatea ce se doreste a se depozita. Propunem solutii in arhivarea documentelor oferind raft arhiva.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Rafturi cu polita pentru greutati mici
Rafturi cu polita pentru greutati medii
Rafturi cu polita pentru greutati mari

Rafturi metalice cu polite se utilizeaza in general pentru depozitarea de bunuri si materiale cu greutati mici, medii si mari, marfa nepaletizata si cu incarcare manuala. Daca se doreste a se depozita marfa ambalata in cutii sau dosare, articole de imbracaminte, cu rafturile metalice cu polite se obtine o eficientizare a activitatii de depozitare. Sistemul de raft metalic cu polite pentru greutati medii se foloseste si pentru sistemele de rafturi tip Gang-Way.

Recomandam aplicarea sistemelor de rafturi metalice cu polite in urmatoarele cazuri:

Tipul de raft metalic cu polite se poate configura in general de la adancimea de 300 mm pana la 1000 mm, pentru greutati relativ mici, de la 100 Kg/polita pana la 350 Kg/polita. Sistemul de rafturi metalice cu polite pentru greutati mari este utilizat in depozitele en-gros, in industrie. Structura metalica la rafturi metalice cu polite este alcatuita din coloane, suporturi longitudinale pe care sunt asezate polite metalice zincate.
Politele utilizate la raft metalic si raft arhiva sunt reglabile pe inaltime cu pasul de 100mm. Montajul sistemului de raft metalic cu polite este foarte eficient, avand in vedere ca este un sistem modular al carui elemente se fixeaza prin conectori, folosind suruburi doar la fixarea talpilor, astfel economisind aproximativ 50% din timpul de montaj.
Pentru arhivarea eficienta a documentelor, cartilor in institutii si societati comerciale si industriale oferim ratf arhiva. Acest sistem de raft arhiva este ideal pentru stocarea, catalogarea si organizarea documentelor.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei