Rafturi metalice cu polita

SOLICITARE OFERTĂ
Oferim a gama larga de raft metalic cu polite pentru greutati mici si greutati medii in functie de aplicatia ceruta de beneficiar, care depinde de inaltimea sistemului, adancimea politelor si de greutatea ce se doreste a se depozita. Propunem solutii de arhivare oferind raft arhiva pentru arhivarea documentelor.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Rafturi cu polita pentru greutati mici
Rafturi cu polita pentru greutati medii
Rafturi cu polita pentru greutati mari

Sistemul de raft metalic cu polite  se utilizeaza in general pentru depozitarea de bunuri si materiale cu greutati mici si mijlocii, marfa nepaletizata si cu incarcare manuala. 

Sistemul de raft metalic cu polite pentru greutati medii se foloseste si pentru sistemele de rafturi tip  Gang-Way.

Tipul de raft metalic cu polite se poate configura in general de la adancimea de 300 mm pana la 1000 mm, pentru greutati relativ mici, de la 100 Kg/polita pana la 350 Kg/polita. 

Structura metalica la stelaje metalice cu polite este alcatuita din coloane, suporturi longitudinale pe care sunt asezate polite metalice zincate. Politele utilizate la stelaje metalice si raft arhiva sunt reglabile pe inaltime cu pasul de 100mm. Montajul sistemului de raft metalic cu polite este foarte eficient, avand in vedere ca este un sistem a carui elemente se fixeaza  folosind mai putine suruburi, astfel economisind aproximativ 50% din timpul de montaj.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei