Container grilaj

SOLICITARE OFERTĂ
Comercializam diferite modele de container grilaj pentru paleti din lemn sau din plastic pentru depozitarea si transportarea marfurilor. Produsul boxpalet metalic este un aliat fundamental pentru gestionarea organizata si eficienta a logisticii.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Container grilaj pliabil palet 080085
Container grilaj pentru palet 080100
Container grilaj pliabil palet 080040

Performante si functionale, containerele grilaj sunt suprapozabile si pliabile, permitandu-va sa profitati din plin de spatiul disponibil.
Acest container grilaj este o solutie ieftina la nevoile de depozitare si de distributie a diferitelor produse, datorita faptului ca este un grilaj pliabil cu posibilitate de fixare pe paleti de lemn sau din plastic.

Avantajele folosirii boxpaletilor metalici, numiti si containere grilaj:


Domenii de utilizare:

Boxpaleti metalici pliabili din grilaj sunt utilizati in industria alimentara, farmaceutica, textila. Se utilizeaza container grilaj pe scara larga pentru depozitare, distributie si transportul produselor semifabricate si a produselor finite in procesele de fabricatie. In industria componentelor din plastic, boxpaleti metalici sunt utilizati pe scara larga la sfarsitul liniilor de productie pentru a colecta produsele si pentru a le distribui.


Containerul grilaj cu fixare pe paleti este un produs mai ieftin si usor, care permite aceeasi capacitate de incarcare ca si boxpaleti metalici mai grei. Acest boxpalet metalic este foarte usor de manipulat cu stivuitorul si in forma deschisa si in forma pliata.
Fiecare model de boxpalet metalic poate fi echipat cu placuta de identificare din metal sau cu suport pentru documente.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei