Despre noi

Societatea comerciala TEHNOLOGISTICA S.R.L. a fost infiintata la Oradea in anul 2003 din capital privat integral romanesc, profilul comercial al firmei fiind determinat de experienta managementului acumulata dealungul anilor in domeniul vanzarii.

Filosofia intregului personal este de a promova credibilitatea firmei prin servirea prompta a clientilor cu produse si servicii de inalta calitate. Produsele furnizate sunt atestate ISO si corespund normativelor europene.

Despre noi

Societatea comerciala TEHNOLOGISTICA S.R.L. a fost infiintata la Oradea in anul 2003 din capital privat integral romanesc, profilul comercial al firmei fiind determinat de experienta managementului acumulata dealungul anilor in domeniul vanzarii. Filozofia intregului personal este de a promova credibilitatea firmei prin servirea prompta a clientilor cu produse si servicii de inalta calitate. Produsele furnizate sunt atestate ISO si corespund normativelor europene.

Structura de baza a firmei se axeaza pe proiectarea, comercializarea, montarea, service in garantie si post garantie a sistemelor de rafturi de depozitare pentru diverse aplicatii si accesorizarea acestora furnizand produse de la diversi producatori europeni. Sortimentatia variata cuprinde toata gama sistemelor de rafturi, cele mai uzuale fiind sistemele de rafturi palet, sisteme cu polite, drive in, si accesoriile pentru rafturi si depozite.

Pentru a satisface diversitatea solicitarilor, in afara de structura de baza comercializam si alte produse pentru industria larga cum ar fi: perdele PVC din fasii, boxpaleti si rollcontainere metalice, dulapuri metalice, scari metalice cu platforma, boxpaleti paleti si navete de plastic.

 In anul 2009 patronatul a hotarat dezvoltarea firmei si infiintarea unui nou departament prin introducerea unei structuri complementare depozitarii. In cadrul departamentului ne ocupam cu solutii profesionale pentru umidificarea aerului si atenuarea vibratiilor cu ajutorul unor placi speciale din cauciuc. Oferim servicii complete incepand cu calculele de dimensionare, ofertare si comercializare, pana la montaj, service in garantie sau post-garantie, asigurarea pieselor de schimb necesare si consiliere tehnica.

Personalul firmei prin nivelul de pregatire al inginerilor si specialistilor asigura calitatea ridicata a serviciilor oferite. Cu ocazia elaborarii ofertelor tehnico-comerciale sunt analizate de fiecare data toate solutiile posibile tinand cont atat de parametrii tehnici, cat si de optiunile beneficiarului, astfel ca oferta finala sa corespunda intocmai cerintelor tehnico-economice. Prin materializarea acestor oferte personalul firmei are un scop bine definit de a indeplini in fata clientilor sai rolul unei punti de legatura intre dorinta si infaptuire.


ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei