Rafturi industriale

SOLICITARE OFERTĂ
Oferim solutii pentru depozitarea marfurilor pe mai multe nivele pe rafturi etajate. Rafturi cantilever sunt ideale pentru depozitarea materialelor lungi. Constructia de platforme metalice se foloseste in special in cazul halelor inalte.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Rafturi cu role
Rafturi in consola-cantilever
Depozitare tabla
Depozitare profile
Rafturi gang-way
Raft pentru depozitare matrite
Platforme metalice mezzanine
Rafturi culisante-movibloc

Sistemul de rafturi etajate este realizat dintr-o structura  portanta si este independenta fata de cladire. Sistemul de rafturi etajate este construit pe rafturi depozite pe mai multe nivele de depozitare.

Rafturi cantilever se utilizeaza la depozitarea profilelor de otel, a tevilor, placilor din material lemnos sau a foilor metalice. 

Sistemul de rafturi cantilever consta din coloane verticale pe care se fixeaza brate orizontale prevazute la capat cu opritoare. Pe acest sistem de rafturi cantilever, produsele sunt depozitate in pozitie orizontala pe brate, manual sau folosind stivuitoare sau macarale.

Platformele metalice sunt realizate din profile de otel laminate la cald (IPE, HEA, HEB), ceea ce confera constructiei o rezistenta si rigiditate foarte ridicata.

Platforme metalice sunt ofertate in special in cazul halelor inalte si de dimensiuni relativ mari si sunt complet independente de structura cladirii. Platformele metalice sunt prevazute cu minim o scara de acces, cu balustrada si la cerere cu usa pentru incarcare-descarcare marfa.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei