Rafturi industriale

SOLICITARE OFERTĂ
Oferim solutii pentru depozitarea marfurilor pe rafturi industriale. Sistemul de rafturi cantilever este ideal pentru depozitarea materialelor lungi. Constructia de platforma metalica se foloseste in special in cazul halelor inalte.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Rafturi cu role
Rafturi in consola-cantilever
Depozitare tabla
Depozitare profile
Rafturi gang-way
Raft pentru depozitare matrite
Platforme metalice mezzanine
Rafturi culisante-movibloc

Oferim clientilor nostri o gama variata de sisteme de rafturi industriale pentru depozitarea produselor. Sistemele de rafturi industriale permit o utilizare optima a spatiului disponibil si poate indeplini chiar si cerintele cele mai specifice pentru depozitarea produselor paletizate.
Tehnologistica va poate oferi diverse tipuri de rafturi industriale pentru depozitarea produselor pe rafturi pentru matrite, pe rafturi pentru depozitare tabla. Rafturi industriale sunt utilizate frecvent in depozite de anvelope, in industria de producatoare de piese schimb auto.

Va recomandam folosirea de rafturi industriale in urmatoarele situatii:

Rafturi cantilever se utilizeaza cu eficienta la depozitarea profilelor de otel, a tevilor, placilor din material lemnos sau a foilor metalice. Sistemul de rafturi cantilever consta din coloane verticale pe care se fixeaza brate orizontale prevazute la capat cu opritoare. Pe acest sistem de rafturi cantilever, produsele sunt depozitate in pozitie orizontala pe brate, manual sau folosind stivuitoare sau macarale.

Constructia de platforma metalica este realizata din profile de otel laminate la cald (IPE, HEA, HEB), ceea ce confera constructiei o rezistenta si rigiditate foarte ridicata. Platforma metalica este ofertata in special in cazul halelor inalte si de dimensiuni relativ mari si sunt complet independente de structura cladirii. Platforma metalica este prevazuta cu minim o scara de acces, cu balustrada si la cerere cu usa pentru incarcare-descarcare marfa.
Sistemul de rafturi etajate este realizat dintr-o structura portanta si este independenta fata de cladire. Sistemul de rafturi etajate este construit pe rafturi de depozitare pe mai multe nivele de depozitare.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei