Roll container standard

SOLICITARE OFERTĂ
Comercializam mai multe modele de roll container standard pentru depozite si centre de distributii. Produsul roll container cu 4 laturi este ideal pentru transportul si manevrarea optima a marfurilor in magazii si in fluxul de productie.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Roll container cu 4 laturi
Roll container cu 4 laturi maxi
Roll container prezentare marfa

Oferim clientilor nostri roll container standard in mai multe variante: roll container cu 4 laturi, roll container cu 4 laturi maxi, roll container standard cu 3 laturi denumit si roll container prezentare marfa. Roll container cu 4 laturi maxi este un roll container standard destinat transportului si distributiei incarcaturilor cu volum mare.

Avantajele utilizarii unui roll containere standard:

    • marfa depozitata in roll container standard poate fi transportata fara ajutorul stivuitoarelor cu o mentenanta minima, deoarece este prevazut cu 4 roti
    • marfa este usor de identificat cu ajutorul placutelor de identificare
    • este ideal in distributie pentru a economisi spatiu si a reduce costurile de transport la intoarcere, deoarece laturile sunt demontabile
    • solutie eficienta de economisire a spatiului si usor de utilizat.

Domenii de utilizare :

    • in industrie – roll container industrial
    • la reciclare – roll container pentru reciclare
    • in comert cu amanuntul de alimente – roll container de catering
    • in comert cu amanuntul – roll container prezentare marfa
    • in spitale, sapalatorii, hoteluri – roll container de distributie
    • la aeroporturi – roll container pentru bagaje

La produsul roll container standard exista posibilitatea de a adauga diferite accesorii sau piese de schimb sau roti. Rotile pentru roll container cu 4 laturi pot fi pivotante sau fixe cu roti din cauciuc elastic, cu sau fara frana.
La roll container standard este posibil sa adaugati si polite, suport pentru documente sau placute de marcare sudate pe perete lateral, pe care se pot lipi etichete autoadezive de identificare a produsului.

Roll container standard este utilizat pe scara larga in comertul en-gros, pentru colectare și manipulare, in depozit si in centre de distribuții. In comertul de alimente cu amanuntul , acest roll container standard de catering este folosit pentru a transporta meniurile fierbinti.
In domeniile de reciclare, roll containerul cu 4 laturi maxi este utilizat pentru manipularea si distribuirea materialelor reciclabile, cum ar fi cutii de carton, sticle, materiale plastice. Roll container cu 4 laturi maxi este util in aeroport pentru distribuirea bagajelor care sosesc si pleaca.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei