Roll container antifurt

SOLICITARE OFERTĂ
Tehnologistica ofera roll container antifurt pentru depozitarea si transportul produselor de mare valoare. Toate modelele de roll container securizat sunt de calitate superioara, productie Italia la preturi competitive.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Carucior Roll Container antifurt
Carucior Roll Container antifurt pliabil

Oferim clientilor nostri mai multe modele de roll container antifurt cu elemente demontabile sau unele modele pliabile.
Toate modelele standard de roll container securizat sunt proiectate pentru o greutate de depozitare de 400 kg, rotile fiind din polipropilena cu diametru de 100 mm. Exista posibilitatea  depozitarii produselor cu greutate de pana la 600 kg echipand roll containerul cu roti din nylon-polyurethan.

Toti peretii, capacul si usa de la roll container antifurt sunt din plasa sarma cu dimensiunea ochiurilor de 50x50 mm. Usa poate fi blocata, care previne deschiderea acesteia de catre persoane neautorizate. Ca si modele standard de roll containere antifurt putem oferi de dimensiuni externe: 720x830xh.1840 mm si de 1200x800xh.1840 mm.Tratamentul suprafetelor este realizat prin zincare electrolitica, asigurand un nivel de calitate ridicat.
Producatorul este dispus sa proiecteze si sa exexcute roll containere antifurt la dimensiuni speciale pentru comenzi mari.

Avantajele utilizarii unui roll container antifurt :

    • este solutia perfecta pentru incarcaturi cu grad de risc ridicat 
    • este foarte util in distributie pentru a economisi spatiu si a reduce costurile de transport la intoarcere, fiind demontabile sau pliabile
    • in industria auto, in procesele de productie componentele de mare valoare pot fi transportate usor si in siguranta in roll container antifurt
    • ofera solutie eficienta de economisire a spatiului si usor de utilizat      

Optional oferim pentru acest roll container antifurt diferite accesorii: polite, roti fixe sau mobile din cauciuc sau polyuretan in functie de greutatea de transportat. Toate modelele de roll container antifurt pot fi echipate cu suport pentru documente, placa de marcare pe care se pot lipi etichete autoadezive pentru identificarea produselor.

Domenii de utilizare al unui roll container securizat :

    • in industria auto – roll container antifurt
    • in industrie – roll container industrial
    • in servicii de logistica – roll container securizat

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei