Rafturi depozite paleti

SOLICITARE OFERTĂ
Va oferim solutiile noastre pentru toate cerintele dvs. in domeniul utilizarii eficiente a spatiilor de depozite. Sistemul de rafturi de depozite permite o utilizare optima a spatiului disponibil si poate indeplini chiar si cerintele cele mai specifice pentru depozitarea produselor paletizate. Asiguram proiectare, montaj, garantie si post-garantie pentru toate tipurile de rafturi.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Rafturi palet
Rafturi gravitationale palet
Rafturi drive-in
Sistem palet zincat

Oferim o gama variata de sisteme de rafturi paleti, care sunt destinate depozitarii standardizate a diferitelor tipuri de paleti si reprezinta cea mai utilizata solutie pentru cresterea capacitatii de depozitare prin utilizarea spatiului pe verticala.

Sistemul de rafturi depozite paleti reprezinta solutia optima cost-eficienta si are avantajul accesului direct la fiecare palet in parte.

 Sistemul de rafturi paleti este usor adaptabil la diferite dimensiuni si sarcini ale paletilor, este usor de montat si relocat. Aceste rafturi paleti sunt alcatuiti din coloane si grinzi/traverse.

Coloanele sunt formati din doua profile de coloana, diagonale si traverse de rigidizare, asamblarea lor facandu-se prin intermediul unor suruburi cu piulita M8. Fiecare profil de coloana are ramforsare care ii confera rezistenta la compresiune si indoire fiind prevazut cu 2 randuri de fante pe partea frontala cu pas de 50mm –pentru prinderea traverselor - si 2 randuri de gauri – pe fiecare parte a lui care ajuta la prinderea elementelor de rigidizare.

Grinzile/traversele sunt realizate dintr-un profil dreptunghiular si realizeaza prinderea de coloana prin intermediul a 4 agatatori.

Sistemul de rafturi depozite paleti il recomandam in special pentru capacitati de incarcare pe nivel pana la 4 tone, cu capacitatea maxima de incarcare pe inaltimea de rafturi paleti de pana la 30 de tone.

Pentru marirea capacitatii a depozitelor cu pana la 80% oferim clientilor nostri sistemul de rafturi drive-in , care are avantajul de a mari densitatea de depozitare a paletilor prin eliminarea culoarelor de acces laterale, stivuitoarele actionand chiar in spatiul destinat depozitarii propriu-zise.

 Desi costul pentru un palet depozitat este semnificativ mai mare pentru acest sistem de rafturi drive-in, el se justifica acolo unde exista necesitatea maririi spatiului efectiv de depozitare. Aceste rafturi drive-in sunt folosite pentru depozite frigorifice si in general pentru depozite cu marfa relativ putin diversificata.

 

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei