Rafturi depozite paleti

SOLICITARE OFERTĂ
Va oferim solutiile noastre cu privire la eficientizarea spatiilor de depozitare utilizand rafturi paleti. Sistemul de rafturi depozitare paleti permite o utilizare optima a spatiului disponibil si poate indeplini chiar si cerintele cele mai specifice pentru depozitarea produselor paletizate. Asiguram consiliere, proiectare, montaj, garantie si post-garantie pentru toate tipurile de rafturi depozitare paleti.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Rafturi palet
Rafturi gravitationale palet
Rafturi drive-in
Sistem palet zincat

Oferim o gama variata de sisteme de rafturi paleti, care sunt destinate depozitarii a diferitelor tipuri de paleti si reprezinta cea mai utilizata solutie pentru cresterea capacitatii de depozitare. Recomandam sistemele de rafturi depozitare paleti, care reprezinta solutia optima cost-eficienta si are avantajul accesului direct la fiecare palet in parte.

Avantajele folosirii unor sisteme de rafturi paleti:

Sistemul de rafturi paleti este usor adaptabil la diferite dimensiuni si sarcini ale paletilor. Aceste rafturi paleti sunt alcatuiti din coloane si grinzi/traverse.  Sistemul de rafturi depozitare paleti il recomandam pentru capacitati de incarcare pe nivel pana la 4 tone, cu capacitatea maxima de incarcare pe inaltimea de rafturi paleti pana la 30 de tone.
Pentru marirea capacitatii de depozitare cu pana la 80% oferim sistemul de rafturi drive-in , care are avantajul de a mari densitatea de depozitare a paletilor prin eliminarea culoarelor de acces laterale, stivuitoarele actionand chiar in spatiul destinat depozitarii propriu-zise.

Costul pentru un palet depozitat este semnificativ mai mare pentru acest sistem de rafturi drive-in, el se justifica acolo unde exista necesitatea maririi spatiului efectiv de depozitare. Aceste rafturi drive-in sunt folosite pentru depozite frigorifice si pentru depozite cu marfa putin diversificata.
Oferim si un alt sistem pentru marirea capacitatii de depozitare, rafturi gravitationale. Rafturile gravitationale sunt sisteme de depozitare tip tunel, paletii sunt asezati pe un ghidaj cu role inclinat si se deplaseaza de la un capat al raftului la celalalt datorita fortei gravitationale.
Aceste rafturi gravitationale datorita sistemului FIFO sunt recomandate unde exista un flux continuu de manevrare al paletilor sau un volum mare de paleti cu marfuri similare.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei