Placi antivibratii

SOLICITARE OFERTĂ
Va oferim placi antivibratii in vederea optimizarii conditiilor in edificiile cu caracter tehnic, sanitar, cultural sau de confort.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Placa amortizoare de vibratii

Produsele din categoria placi antivibratii sunt destinate imbunatatirii conditiilor tehnice si de confort ale spatiilor interioare din cladirile cu anumite destinatii speciale, cum ar fi hale industriale, spitale, cladiri cu destinatie culturala, cladiri de birouri sau hoteluri.

In majoritatea cazurilor in care se utilizeaza centrale pentru tratarea aerului, se utilizeaza si placi antivibratii si umidificatoare de aer. Avand in vedere faptul ca vibratiile se propaga prin structura cladirilor, atenuarea lor devine o mare necesitate daca centrala se amplaseaza tocmai in cladirea pentru care va furniza aerul tratat.

Pe considerentul ca sa putem oferi solutie pentru rezolvarea ambelor probleme legate de functionarea acestor centrale pentru tratarea aerului, firma noastra comercializeaza in acelasi timp si placi antivibratii si umidificatoare de aer.

Prin promovarea produselor din acest sector, dorim sa venim in sprijinul firmelor de spacialitate, ca sa le putem oferi solutii in rezolvarea a mai multor probleme in acelasi timp. 

Avand traditie de peste 10 ani in acest domeniu, in baza solicitarilor primite putem oferi consiliere tehnica si verificarea calculelor de dimensionare, in afara de comercializarea produselor din gama placi antivibratii.

 

 

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei