Rafturi depozitare

SOLICITARE OFERTĂ
Va stam la dispozitie cu rafturi depozitare pentru toata gama de rafturi metalice, rafturi industriale si sisteme de rafturi depozitare. Domeniul de rafturi depozitare cuprinde familia de rafturi industriale tip palet cat si diferite tipuri de raft depozit cu polite pentru greutati mici, mijlocii si mari.

   Persoana de contact:         Andrea Stein-Konecsni         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Rafturi depozite paleti
Rafturi metalice cu polita
Rafturi industriale
Accesorii rafturi

Rafturile industriale cu polite au solutii complete cu privire la depozitarea produselor alimentare si industriale cu greutati mici si mijlocii, marfa nepaletizata si cu incarcare manuala. Aceste rafturi depozitare cu polite se folosesc si pentru arhivarea documentelor. Va recomandam si rafturi industriale pentru depozitarea marfurilor paletizate cu capacitate mare de incarcare. Va stam la dispozitie cu o gama larga de accesorii si protectii pentru rafturi depozitare. 

Va oferim rafturi depozitare metalice modulare, profesionale, la standarde europene. Sistemele de rafturi depozitare, pentru depozitare paleti, reprezinta solutia de valorificare cat mai rentabila a oricarui spatiu; avand dimensiuni variabile, pentru produse diverse, indiferent de volum sau greutate. Sistemele de rafturi depozitare se utilizeaza intr-un domeniu larg de depozitare si de sarcini, iar cu alegerea elementelor potrivite putem oferta sisteme de depozitare cele mai economice pentru necesitatea de depozitare a fiecarui client.

Utilizarea de raft depozit se recomanda mai ales in urmatoarele cazuri:

    • depozitare de diferite bunuri industriale/nealimentare
    • in industria alimentara 
    • camere frigorifice/refrigerare sau congelare
    • magazii la supermarketuri si magazine de cartier
    • arhive de documente
    • unde se depozitareaza marfa paletizata

Cu ce va putem ajuta in selectarea rafturilor depozitare cele mai potrivite?

Oferim clientilor nostri consiliere si asistenta in amenajerea cat mai eficienta a spatiilor, asigurand proiectare, transport, montaj, garantie, post-garantie si service pentru toate tipurile de sistemele de rafturi depozitare. Produsele noastre sunt oferite intr-o gama larga de tipodimensiuni cu care se poate configura suprafata de depozitare in marimea optima al incaperii respective, care permit sa aveti rafturi industriale, chiar si pentru dimensiuni diferite intr-o singura incapere. Astfel solutiile noastre de rafturi depozitare ofera o capacitate mare de stocare.

Propunerile noastre pentru amplasarea de rafturi depozitare sunt calculate de departamentul proiectare luand in considerare si factorii seismici. Prin urmare, bunurile dumneavoasra depozitate vor fi in siguranta fiind stocate pe aceste sisteme de rafturi depozitare.
Va putem oferi raft depozit in diferite culori, vopsit in camp electrostatic, standardele noastre fiind cu grinzi albastre, iar coloanele galvanizate. La solicitarea clientilor putem asigura si sisteme de rafturi depozitare galvanizate fie electrolitic sau prin zincare termica. 

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei