Placi antivibratii si umidificatoare de aer

SOLICITARE OFERTĂ
Va oferim placi antivibratii si umidificatoare de aer in vederea optimizarii conditiilor in edificiile cu caracter tehnic, sanitar, cultural sau de confort.

   Persoana de contact:         ing. Sipos Ladislau         Tel: 0751514040         Mail: office@tehnologistica.ro

Umidificator cu abur cu electrozi
Umidificator cu abur cu rezistente
Umidificator centrifugal
Sistem racire terasa
Placa amortizoare de vibratii

Produsele din categoria placi antivibratii si umidificatoare de aer sunt destinate imbunatatirii conditiilor tehnice si de confort ale spatiilor interioare din cladirile cu anumite destinatii speciale, cum ar fi hale industriale, spitale, cladiri cu destinatie culturala, cladiri de birouri sau hoteluri.

Ventilarea si tratarea aerului din aceste institutii se realizeaza de regula centralizat, cu ajutorul unor centrale pentru tratarea aerului, in care exista o boxa prevazuta anume pentru introducerea umiditatii dezvoltate de niste aparate pentru umidificarea aerului. Aceste centrale pentru tratarea aerului pe langa efectul benefic, adica faptul ca asigura debitul si calitatea aerului necesar incaperilor, in timpul functionarii dezvolta si vibratii nedorite din cauza trepidatiilor ventilatorului si a intregii carcase a centralei datorita presiunii aerului care trece prin aceasta in mod fortat. 

In majoritatea cazurilor in care se utilizeaza centrale pentru tratarea aerului, se utilizeaza si placi antivibratii si umidificatoare de aer. Avand in vedere faptul ca vibratiile se propaga prin structura cladirilor, atenuarea lor devine o mare necesitate daca centrala se amplaseaza tocmai in cladirea pentru care va furniza aerul tratat.

Pe considerentul ca sa putem oferi solutie pentru rezolvarea ambelor probleme legate de functionarea acestor centrale pentru tratarea aerului, firma noastra comercializeaza in acelasi timp si placi antivibratii si umidificatoare de aer.

Prin promovarea produselor din acest sector, dorim sa venim in sprijinul firmelor de spacialitate, ca sa le putem oferi solutii in rezolvarea a mai multor probleme in acelasi timp. 

Avand traditie de peste 10 ani in acest domeniu, in baza solicitarilor primite putem oferi consiliere tehnica si verificarea calculelor de dimensionare, in afara de comercializarea produselor din gama placi antivibratii si umidificatoare de aer.

 

 

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei