Roll container

SOLICITARE OFERTĂ
Comercializam o gama variata de roll conainere si carucioare logistica pentru stocarea cat mai buna a produselor si manevrarea optima al acestora in magazii, respectiv in fluxul de productie sau unitati comerciale.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Roll container cu 2 laturi 7280180
Roll container cu 4 laturi 7280180
Roll container cu 4 laturi 12080180
Carucior RC antifurt 7283184
Carucior RC cu 2 pereti pliabil
Carucior RC antifurt pliabil
Roll container prezentare marfa

Oferim clientilor nostri multe modele de roll container care pot fi si pliabile sau de antifurt. Avem posibilitate de a oferi roll container cu 2, 3 sau 4 laturi, care sunt usor de demontat si se utilizeaza pe scara larga in comertul cu amanuntul, in depozite si in distributie. Este ideal in distributie pentru a economisi spatiu si a reduce costurile de transport la intoarcere. Acest model de roll container este utilizat in spitale, spalatorii si hoteluri. Optional oferim pentru aceste carucioare de logistica, polite, curele, roti fixe sau mobile din polipropilena, cauciuc sau poliuretan in functie de greutatea de transportat.

Pentru depozitarea, manipularea si transportul materialelor de mare valoare produsul potrivit este roll container antifurt, pe care il putem oferi in mai multe dimensiuni si in forma pliabila. 

Toate tipurile de roll containere sunt fabricate in Italia, conform normelor europene si de o calitate superioara.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei