Container grilaj

SOLICITARE OFERTĂ
Comercializam mai multe modele de boxpaleti metalici pliabili pentru paleti din lemn sau din plastic pentru depozitarea si transportarea marfurilor.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Container grilaj pliabil palet 080085
Container grilaj pentru palet 080100
Container grilaj pliabil palet 080040

Acest boxpalet din grilaj este o solutie ieftina la nevoile de depozitare si de distributie a diferitelor produse, datorita faptului ca este un grilaj pliabil cu posibilitate de fixare pe paleti de lemn sau din plastic si este usor utilizat in transportul, depozitarea si distribuirea marfurilor.

Boxpaleti metalici pliabili din grilaj sunt utilizati in industria alimentara, farmaceutica, textila, in industria auto la linii de productie. Se utilizeaza boxpaleti metalici pe scara larga pentru depozitare, distributie si transportul produselor semifabricate si a produselor finite in procesele de fabricatie.

Boxpaletul din grilaj cu fixare pe paleti este un produs mai ieftin si usor, care permite aceeasi capacitate de incarcare ca si boxpaleti metalici mai grei. Acest boxpalet din grilaj este foarte usor de manipulat cu stivuitorul si in forma deschisa si in forma pliata.

Avand in vedere ca boxpaleti metalici pliabili sunt demontabili de pe paleti de lemn sau de plastic sunt foarte eficienti in distributia produselor, ocupand spatiu mic la transport cand sunt pliati.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei