Persoana de contact: ing. Sipos Ladislau Tel: 0751514040 Mail: office@tehnologistica.ro

Umidificator HygroMatik cu electrozi

Umidificatoarele HygroMatik cu electrozi genereaza aburul cu ajutorul unor electrozi imersati in apa. Aparatele se alimenteaza doar cu apa potabila cu conductivitate intre 125-1250µS/cm si duritate totala intre 10-40°fH (5,6-22,4°dH). Nu se admite utilizarea apei dedurizate sau demineralizate.
 
Modele disponibile si debitele de abur produse:
FlexLine Electrode (cu controler de comanda incorporat): 5-10-15-20-25-30-40-50-65-80-100-130 kg/h. Semnale de comanda acceptate: semnal proportional de la senzor activ, semnal proportional de la controler extern, semnal ON/OFF.
StandardLine Electrode (cu controler de comanda incorporat): 2-5-10-15-20-30-45-65 kg/h. Semnale de comanda acceptate: semnal proportional de la senzor activ, semnal proportional de la controler extern, semnal ON/OFF.
MiniSteam  5 sau10 kg/h (optional cu sau fara controler de comanda incorporat).
Semnale de comanda acceptate :
- pentru modelele fara controler incorporat: semnal proportional de la controler extern sau semnal ON/OFF
- pentru modelele cu controler incorporat: semnal proportional de la senzor activ, semnal proportional de la controler extern sau semnal ON/OFF
Model destinat numai pentru uz ambiental.
Va stam la dipozitie cu ofertarea si comercializarea umidificatoarelor, a accesoriilor si a pieselor de schimb necesare.
 
Pentru informatii suplimentare sau pentru obtinerea unei oferte tehnico-comerciale accesati butonul SOLICITARE OFERTA sau asteptam sa ne contactati prin e-mail.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei