Va stam la dispozitie cu o gama larga de navete din plastic, care sunt concepute pentru transportarea produselor cu greutate medie. Lazi din plastic se folosesc in depozitarea si transportul produselor in industria alimentara, in industria producatoare, in industria electronica.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Navete industriale
Navete euro
Navete logistice
Navete carmangerie
Navete legume-fructe

Oferim clientilor nostri diferite modele de lazi plastic, care sunt utilizati mai ales in industria alimentara, pentru transportarea produselor de panificatie, avand mai mare volum decat greutate. Navete din plastic se folosesc si pentru transportarea, depozitarea produselor de carmangerie, a fructelor si legumelor. Aceste lazi palstic sunt fabricate din materiale de prima generatie pentru industria alimentara. 

Material utilizat la fabricarea de lazi plastic pentru industrie este material reciclabil si material electrostatic pentru industria electrotehnica si electronica. 

Navete din plastic se produc in mai multe marimi si inaltimi si cu o multitudine de accesorizari pentru a rezolva toate necesitatile beneficiarului. Lazi plastic sunt disponibile cu pereti laterali pline sau perforate, cu manere dechise sau inchise. Lazi plastic se pot reutiliza, sunt rezistente si disponibile in mai multe culori si dimensiuni.
Lazi plastic sunt utilizati in procese de logistica din industria automobilelor.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei