Boxpalet metalic

SOLICITARE OFERTĂ
Oferim o gama variata de boxpaleti metalici pentru stocarea cat mai buna a produselor si manevrarea optima al acestora in magazii. Boxpaleti metalici sunt utilizati in fluxul de productie sau unitati comerciale.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Boxpalet metalic pliabil 079119
Boxpalet metalic 055085
Boxpalet metalic varianta usoara 080120
Boxpalet metalic pliabil pentru vinificatie 080120

Datorita structurii sale robuste si posibilitatii de a fi suprapuse si pliate, boxpaleti metalici faciliteaza optimizarea spatiilor din interiorul centrelor de distributie si a companiilor, sporind oportunitatile de utilizare in diferite sectoare industriale. 

Boxpaleti metalici sunt utilizati in scara larga in industrie, pentru depozitare, manipulare si transportul marfurilor. Boxpaleti metalici se folosesc in industria textila,  in sectorul autovehiculelor, in sectorul de reciclare, in industria prelucrarii metalelor.

Boxpalet metalic pliabil, numit si gitterbox se utilizeaza in cramele pentru depozitarea sticlelor si pentru maturarea vinului. Boxpalet metalic pliabil este de asemenea utilizat in magazine, folosit ca un cos de depozitare marfa in care se expun produsele si se afiseaza pretul produselor.

Oferim clientilor nostri diferite accesorii pentru boxpalet metalic pliabil: divizor, capac, roti, suport documente, placute de identificare din metal.

Divizorul permite stocarea mai exacta a produselor mici si mijlocii in gitterbox. O gama completa de roti cu diferite capacitati de transport poate fi montata la cerere pe boxpaleti metalici. Toate modelele de boxpaleti metalici pot fi prevazute cu suport de documente din metal, care sunt foarte utile , mai ales in cazurile in care listele de incarcare trebuiesc inlocuite frecvent. Este de asemenea posibil echiparea gitterboxurilor cu placute de identificare din metal, pe care pot fi lipite etichete autoadezive.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei