Boxpalet din plastic

SOLICITARE OFERTĂ
Oferim a gama larga de boxpaleti din plastic alimentare si industriale pentru depozitarea diverselor produse. Boxpaleti perforati sunt utilizati pentru depozitare in spatii refrigerate si congelate.

   Persoana de contact:         Albirt Ferenc         Tel: 0749207690         Mail: office@tehnologistica.ro

Boxpalet alimentar/industrial
Boxpalet legume fructe
Boxpalet special
Accesorii boxpaleti

Boxpaleti din plastic sunt folositi pentru depozitarea, manipularea si transportarea diverselor produse. Oferim clientilor nostri mai multe modele de boxpalet din plastic: cu pereti plini, cu pereti perforati, pliabili, pentru lichide. 

In vederea utilizarii in mai multe domenii de activitate, boxpaleti din plastic pot fi echipate cu diverse accesorii, cum ar fi: roti, capac de inchidere, talpa detasabila pentru a fi inlocuit in cazul cand se uzeaza, porteticheta, robinet de golire.

Materialul folosit la fabricarea boxpaletilor este in functie de domeniul de utilizare si de regimul de temperatura la care va fi supusa marfa depozitata.

Boxpaleti din plastic pentru alimente sunt fabricate din material de prima generatie, non-toxica din punct de vedere alimentar si rezistente la agentii chimici. Boxpaleti cu pereti plini sunt folositi in general la depozitarea marfurilor marunte sau care nu necesita ventilatie. Datorita peretilor netezi si a formei interioare protejeaza continutul si sunt usor de curatat.

Boxpaleti din plastic perforati sunt utile pentru depozitare in spatii refrigerate si congelate.

Prin utilizarea de boxpaleti din plastic se pot reduce costurile de depozitare si manipulare, utilizand spatiul  la maxim, se pot aseza unul peste celalalt pana la max. 4000 kg.  Folosirea de boxpaleti din plastic cu pereti perforati pentru colectarea, depozitarea si transportul fructelor si a legumelor  este un lucru esential in mentinerea prospetimii a acestora.

ȘTIȚI PROBLEMA, DAR NU ȘTIȚI SOLUȚIA?

Alegeți problema din listă și noi vă oferim instant produse pentru soluționarea problemei